2 comments on “10. Byrunden

 1. Heia Kari.
  Takk for de gode ordene og hyggelig at du sjekker ut siden min.

  Så dessverre ikke kommentaren din før i dag, må kanskje ordne at æ får en melding når det er kommentert på en av mine sider. 🥴

  Koselig at du liker bildene æ legger ut, og prøver å oppdatere med nye bilder hver dag. Har dessverre noen helseplager som etterhvert kan begrense kor ofte æ legger ut bilder.

  Du får også ha det bra og vær ved god helse, selv om det toget er gått for min del. 🙄😊

  PS. Du får komme en tur til Hammerfest og få et påfyll av Hammerfestminner.

 2. hei, Björnar! leser din blogg nesten hver dag. Er fra Hammerfest og bor i Stockhom siden 1961.Bodde för i gamle Norges Bank- huset i Storgata 1. På den tiden hette jeg Kari Strand Rasmussen. gikk i samme klasse som Kjell Heggelund på folkeskolen. Har fremdeles kontakt med Kjell og Karin. Har hatt stor glede av Goggens bilder og har gjennom hans hjemmeside funnet din blogg. Synd at Goggen har sluttet med sin virksomhet der. Jeg lot han få endel bilder fra mitt album da jeg var i Hammerfest for noen år siden. Nå nyter jeg av dine fantastiske turer og bilder fra gamle kjente tomter. Takk for at du lar meg få fölge deg. Som jeg förstår har man tatt bort web.cam fra Fuglenes som jeg så på för. Tenk at du har samme utsikt som jeg hade som barn. Gratulere! Ha det bra og håll deg frisk, hilsen fra Kari som savner Hammerfest.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.