Dagens tur ble av den lette typen og i et nydelig turvær. Gikk bortover hovedveien og tok en liten avstikker ned Moreneveien og til fjæra som æ fulgte helt bort til utløpet av Russelva.

Gikk langs elva opp til hovedveien og så opp til sletta oppunder fjellet.

Orka ikke æ gå opp på fjellet i dag, men fulgte foten av fjellet bortover til bekken som ligger rett før Rottelva og derfra gikk æ til Rottelvbrua for å skrive navnet i trimboka

Etter å ha signert boka tok æ mæ en liten sup vann, før æ traska hjemover og noe bedre å drikke, nemlig en god kald pils. 😛

Endomondo tracket og turruta er på bildet (orka ikke å fotografere i dag).

Etter gårsdagens varsel på form ble dagens trimtur nesten som forventet, kroppen ga klar beskjed om at langtur ikke var aktuelt.

Etter å ha kommet opp til grustaket var planen at æ iallefall skulle gå til Rottelvbrua, men det verka sånn at etter å ha tatt en liten pause i sandtaket, måtte æ bare gå rett hjem.

Men selv en kort tur ble registrert av Endomondo og bildet viser siste rest av sol på fjellene på østsiden av Revsbotn.

Dagens trimtur ble av den korte og våte typen på grunn av mye regn og slaps.

Selv om det var blitt hvitere ute i natt, så var det plussgrader i dag og da blir det vått.

Derfor ble det en kort tur langs fjæra bort til Riddoveien, så opp til riksveien og videre til butikken.

Har hatt problemer med web-serveren, som har vært nede siden fredag, dermed måtte æ snakke med leverandøren som fikset problemene, derfor kom æ mæ sent ut på tur i dag.

Endomondo tracket turen og kun et bilde (klikkbart) i dag.

Dagens værmelding var av den dramatiske typen med OBS-varsel om sørvestlig opptil liten storm og regnbyger, dvs. regn som fryser på bakken.

Skumle greier for de som kjører langs veiene og fjellovergangene, men æ har ingen ærend noen steder, så æ forholder mæ helt i ro hjemme. 😛

I dag ble det heller ingen fjelltur etter idiotien min forleden, så dermed en tur langs veiene i bygda. Starta til Rottelvbrua og deretter langs raen ovenfor kirka og deretter rundt bygda langs veiene.

Endomondo tracket også i dag og bildene på siden er klikkbar. 🙂

Dagens trimtur ble av den lette typen som gikk langs fylkesveien til Masterelv, deretter til Moreneveien, Riddoveien og så hjem.

Det ble en forholdsvis lang tur i dag, og eneste avbruddet ble en liten pause på butikken.

Årsaken til denne såkalt «lette» trimturen var ganske så enkel, etter gårsdagens idiotiske valg med å gå opp til varden i løssnøen og i tillegg at det var ganske sterk vind i dag.

Bildet til høyre er av fjellet kor Elisvarden er og det ble ingen tur dit i år, får se til neste år. 😀

Ikke det at æ ikke har gått på fjellet vinterstid, men da var snøen hard (skaresnø) og lett å gå på.

Endomondo tracket som vanlig dagens trimtur. 🙂