Oppdatert:
23. juli 2010
Lunga.net-logo
Oppdatert:
23. juli 2010


En veldig trist jobb!

12 flasker wiskey

Dette er en historie om "tøffelhelten" som hadde 12 flasker wiskey. En dag ble fruen i huset mektig irritert på mannens spritlager og da han klar beskjed om å tømme alt ut i vasken.

Mannen, som var en skikkelig tøffelhelt, torde ikke annet og han måtte smått om senn begynne med det triste arbeidet.

Han tok korken av den første flasken og tømte alt innholdet i vasken med unntak av et glass som han drakk. Det samme gjentok seg med den andre flasken, han drakk et glass. Deretter tok han korken av den tredje flasken, tømte ut et glass wiskey og drakk opp resten av flasken.

Så tok han korken av den fjerde vasken, tømte flasken i glasset som han drakk. Etter dette tok han korken av det neste glasset, tømte korken i flasken og drakk glasset. Deretter tok han korken av flasken, helte vasken på flasken og satte korken på flasken med glasset og tømte wiskyen på flasken.

Da alle flaskene var tomme, støttet han huset med den ene hånden, mens han regnet flasker, korker og glass med den andre. Det ble nøyaktig 29. For å være sikker regnet han på nytt og igjen ble det 74. Da huset passerte forbi, talte han alt om igjen, og tilslutt alle husene, flaskene samt vaskene med unntak av en kork som han tømte i huset og drakk.

Tilbake en side

Copyright © 2010 - - - Bjørnar Lunga - - - All rights reserved